Osteopaat Sytse Weerman in Haarlem

Na verschillende studies op de Universiteit van Utrecht en Amsterdam ben ik na een periode in Brazilië de opleiding osteopathie gaan volgen aan het College Sutherland.

In 2015 heb ik deze opleiding af kunnen ronden. Mijn thesis heb ik toen geschreven over huilbaby’s en de interactie tussen ouder en kind. Hierbij heb ik samengewerkt met de UvA en de Universiteit van Leiden.

Naast mijn passie voor Osteopathie heb ik ook een grote liefde voor sport. In het verleden heb ik op hoog niveau gebasketbald. Ook ben ik gezegend met een fantastisch gezin(vrouw, zoon en dochter). Verder ben ik gek op kite-/ surfen en in de zomer kun je mij geregeld vinden in ons strandhuisje bij Egmond aan Zee.

Marie over haar ervaring bij mij
“Graag wil ik jullie deelgenoot maken van mijn eerste ervaringen met osteopathie. Al enkele maanden had ik last van hoofdpijn. De diverse onderzoeken leverden niets op en mijn schoonzus opperde de mogelijkheid van osteopathie omdat het haar zo goed had geholpen.
Ik heb eerst op internet uitgezocht wat het inhield en waar ik het beste naar toe zou kunnen gaan. Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt met Sytse. Bloed nerveus en flink bezweet (omdat ik te laat was) heeft hij mijn klachten aangehoord en mij bijzonder snel op mijn gemak gesteld. Heel rustig gaf hij mij de zekerheid dat ik bij hem in goede handen was. En dat bleek ook. Meteen na de eerste behandeling voelde ik al verandering in mijn lijf. Na de tweede behandeling was dat nog extremer en was ik zelfs af en toe zonder klachten. En nu na de derde behandeling kan ik zeggen echt bijzonder blij te zijn. Het is nog niet weg, maar er zit behoorlijk veel verbetering in.
Sytse is bijzonder geconcentreerd bezig; dat merk je aan zijn erg warm wordende handen. Het zal wellicht niet bij iedereen zo werken, maar ik ben echt heel erg blij met de osteopathie en met Sytse!”

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.